Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset. Helsingin yliopisto voi lähettää uutiskirjeitä eri kohderyhmille roolista ja kiinnostavasta tieteenalasta/oppiaineesta riippuen eri aikavälein.

Uutiskirjearkisto »
 

Rekisteriseloste, päivitetty 29.11.2017 

Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutisten tilaajarekisteriä pitää Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus.

Rekisteri on tarkoitettu uutiskirjeen tilaajien ilmoittamien tietojen säilyttämiseen sähköisen tiedottamisen tarkoituksiin. Tilaajille lähetetyissä viesteissä sähköpostiosoitteet pidetään toisistaan erillään, eikä tietty listalla olija saa muiden sähköpostiosoitteita listalta tietoonsa.

Rekisteriin tallennetaan tilaajan oheisen lomakkeen kautta ilmoittamat sähköpostiosoite, rooli ja kiinnostavat tieteenalat/oppiaineet. Tilaaja voi milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeissä olevan tilauksen peruuttamiseen ohjaavan linkin kautta.

Tietoja säilytetään MailChimp-palvelussa EU:n ulkopuolella.

Tietoja käyttää vain Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriin on pääsy vain Helsingin yliopiston nimetyillä työntekijöillä. 
* pakolliset
Email Marketing Powered by MailChimp